Voorwaarden

Leveringsvoorwaarden internet verkoop bij MammaCare Lingerie & Borstprotheses

Levering

Het leveren van kwaliteit en goede service zijn de belangrijkste uitgangspunten van onze dienstverlening. Maar de mogelijkheid om een bestelling of nabestelling via onze webshop te doen willen wij u wel aanbieden. Daarom adviseren wij wanneer u twijfelt of prijs stelt op een deskundig advies een afspraak te maken in de praktijk.

Wij wijzen u erop dat u bij het betalen van de bestelling, akkoord gaat met deze voorwaarden.

Bestelling

Na het bestellen van artikelen in onze webwinkel ontvangt u van ons een e-mail als bevestiging van uw bestelling. U ontvangt deze e-mail direct na het plaatsen van uw bestelling. Controleer deze e-mail goed.

Levering

Geschied alleen binnen Nederland, indien u de bestelling in het buitenland wilt ontvangen, zijn daar andere verzendkosten aan verbonden. u kunt via de mail contact opnemen.

De kosten van verzending bedragen € 3,95 Voor bestellingen boven de € 100,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Als het artikel op voorraad is versturen wij dit binnen 2 dagen.

Retour

Wanneer u een zending wilt retourneren dan kan dit binnen 7 dagen na verzending. Alleen ongedragen badkleding en BH`s in de originele verpakking (met kaartjes) kunnen door ons retour genomen worden. Om hygiënische redenen nemen wij slips niet retour.

Werkwijze: U stuurt de zending in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd retour. Niet gefrankeerde zendingen worden geweigerd. Sluit een kopie van de factuur bij; retourzendingen zonder een kopie van de factuur kunnen niet door ons in behandeling worden genomen. Vermeld op de kopie duidelijk of u het artikel wilt ruilen (en zo ja, waarvoor), of dat u uw geld retour wilt. Vergeet niet om uw bankrekeningnummer te vermelden als in het geval dat u uw geld retour wilt!

MammaCare Lingerie & Borstprotheses
Waterhoen 1,
1715HA Spanbroek

Administratie en verzendkosten worden niet vergoed. Wanneer bij ontvangst blijkt dat de zending niet in originele staat is, kunnen wij u geen geld teruggeven.

Retouren kunnen ook op locatie worden afgegeven, met een kopie van de factuur. Het nieuwe artikel wordt zo spoedig mogelijk opgestuurd. Wanneer u uw geld retour wilt wordt dit – exclusief verzendkosten – zo spoedig mogelijk aan u retour betaald.

Garantie op materiaal en fabricage fouten

Op de badmode zit geen garantie. Als u regelmatig zwemt, kunt u er ook voor kiezen om een chloorbestendig badpak aan te schaffen.

Klachten of opmerkingen/ideeën

Heeft u een klacht, opmerking of idee. Daar staan wij zeker open voor. Dan kunt u contact opnemen met ons.

MammaCare Lingerie & Borstprotheses aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten die zijn aangeschaft.